Borduur Producten

Op deze pagina kunt u al onze borduur producten vinden. 

Knuffels

Dit zijn speciale borduurknuffels waar een rits in zit aan de onderkant zodat je gemakkelijk de kussens er uit kan halen (en wij hem gemakkelijk kunnen borduren). Als je de kussens er uit hebt gehaald kun je de knuffel ook wassen als hij vies is geworden.

Knuffeldoekjes

Heel veel kleintjes hebben een
lievelings-knuffeldoekje. Hoe leuk is het dan als ook de naam van uw kindje op het knuffeldoekje staat. Dit is ook super leuk om als cadeau te geven.

Handdoeken

Hoe leuk is het om een handdoek te hebben met je eigen naam er op?! Zo kun je in de badkamer nooit meer de verkeerde pakken.

Slabbetjes

Een slabbetje met naam van de kleine die is geboren is altijd leuk om te geven en om te krijgen! Dus erg leuk om als cadeau te geven. Of combineren met een romper en mutsje en er een cadeau pakketje van te maken.

Rompertjes

Een rompertje met naam van de kleine die is geboren is altijd leuk om te geven en om te krijgen! Dus erg leuk om als cadeau te geven. Of combineren met een mutsje en slabbetje en er een cadeau pakketje van te maken. 

Mutsjes

Wilt u het hoofdje van de kleine lekker warm houden? Dan is een mutsje erg handig! Hoe leuk is het dan om een mutsje met de naam van uw baby er op te hebben? Ook erg leuk om als cadeau te geven. Of combineren met een romper en slabbetje en er een cadeau pakketje van te maken.

Badcapes

Een lekkere zachte badcape om de baby in in te wikkelen na het badderen is heel handig. En met zijn of haar eigen naam er op maakt baddertijd nog een stuk leuker!